Zephyr V70

Naam Span (mm) Lengte (mm) Power Gewicht (kg) Eigenaar
Zephyr V70 1500 1000 EDF KV3400 500 Watt  1,2 kg Wil

Deze ARF versie van de verbazingwekkende Zephyr V-70 beschikt over de krachtige 70mm EDF unit vooraf geïnstalleerd, zodat u uw eigen servo’s en ESC kiezen.

De Zephyr zit vol met werkelijk innovatieve functies, de eerste is de sterk gecomprimeerde EPO schuim, en taai, het schuim een ​​super gladde textuur, het toevoegen aan het aërodynamische prestatie. De vleugels zijn carbon versterkt met voorgespannen glasvezel strips aan beide zijden van de vleugel om verdraaiing te voorkomen dat tijdens de high-G manoeuvres, ook de romp maakt gebruik van een vierkante CF staaf naar beneden zijn totale lengte, plus externe glasvezel staven. De V-staart ook CF versterkt extra stijfheid wordt bevestigd aan de achterzijde gevormde samenstel slip. De grote bi-laterale luchtinlaten zijn ontworpen om fan de prestaties te maximaliseren, terwijl het minimaliseren luchtweerstand, die in combinatie met de ultra-dunne vleugelprofiel en schoon, lage weerstand casco aanbieding adembenemende prestaties, zowel op als buiten het gas!

De kwaliteit van de V-70 is ongeëvenaard en de montage is snel, de Zephyr heeft ook een 2pc afneembaar vleugel voor de bruikbaarheid. Durafly® ™ ingenieurs hebben de theoretische nadelen van een EOF-glider overwonnen door het combineren van de efficiëntie van de V-70 casco & aandrijflijn met de mogelijkheid om een ​​grote LiPoly dragen naar je grote vluchttijden te bieden op de top van geweldige prestaties!

Een van de eerste dingen om te slaan toen die de V-70 is hoe mooi uitgebalanceerd is, de piloot zich direct thuis voelt en opgesloten in, zelfs bij hoge snelheid. De aerobatic vermogen van de Zephyr is mind kromtrekken, combineer dit met de indrukwekkende off throttle glide en je hebt een ongelooflijk breed vlucht envelop maar open dat gaspedaal en je wordt begroet met een turbine-achtig geluid als geen ander EOF-Jet, het is zo verslavend! Jaw-dropping Looks, high speed prestaties, verbazingwekkende aerobatic capaciteit, kwaliteit, duurzaamheid, functionaliteit en innovatie ….. de Durafly® ™ Zephyr V-70 ….. het ultieme schuimige!

Kenmerken:

 • Super Compressed EPO Foam
 • Vooraf geïnstalleerd en krachtige 70mm EDF & Motor
 • schone, efficiënte aërodynamisch ontwerp
 • V-Tail configuratie voor optimale prestaties
 • Grote Bi-Lateral EDF Intakes voor Maximum Power, Minimum Drag
 • Plastic gegoten neus, voor en achter Landing Skid Duurzaamheid
 • CF en Glasvezel Reinforced
 • Kwaliteit Hardware, Servo Extensions & Y-Lead Inbegrepen
 • Color Build Manual & ESC Program Manual Inbegrepen

specs:

Spanwijdte: 1533mm

Lengte: 1000mm

Flying Gewicht: 1050g ~ 1150g

EDF: 5 Blade 70mm met 2223 3400kv borstelloze Outrunner (500w)

vereist:

Uw Eigen TX / RX met V-Tail Mixing

3300mAh ~ 3600mAh 3s LiPoly Battery Min 25c

55A ~ 60A ESC w / BEC

4 x 12g MG Servo

No Replies to "Zephyr V70"


  Geef een reactie