Nelly Mutsaarts

profileimage

Ik ben Nelly Mutsaarts en sinds enkele jaren lid van MVC de Valken. Ondertussen heb ik in mijn leven al wat sporten en hobbys beoefend. Ben van Handbal, naar windsurfen, diepzeeduiken, wandelen uiteindelijk bij RC-paraspringen beland. Deze bijzondere hobby/sport beoefen ik sinds 2009. In het begin was het zeker meer sport dan hobby, en heb ik veel kilometers afgelegd om weer eens mijn onfortuinlijk gelande para op te gaan halen. Het eerste jaar hoefde ik geen contributie te betalen, omdat ik meer in de omringende Mais aan het zoeken was dan gebruik maakte van het vliegveld.

Verder ben ik vanaf het begin betrokken bij het organiseren van wedstrijden vanuit het bestuur van de KNVvL, dit doen we in Nederland met een landelijke competitie, en met een kleiner groepje doen we dit in ook in Duitsland waar deze tak van sport groot is. Dit doe ik met veel plezier natuurlijk met de rest van het bestuur, een groepje enthousiaste medespringers, het zorgt voor betrokkenheid en een grote vriendengroep die je gedurende het jaar, telkens weer tegenkomt.

Nou dat was het wel zo’n beetje, mocht je vragen hebben over het Para springen, ben je van harte welkom en zal ik je met plezier uitleggen wat het inhoud en hoe het in zijn werk gaat.