NK para-springen succesvol afgesloten in Someren

Op 29 september hadden we onze laatste wedstrijd door omstandigheden in Someren. Normaal gesproken zijn we altijd welkom in Bergeijk maar het veld had door de droogte zoveel geleden dat er dringend onderhoud nodig was en we moesten uitwijken naar Someren.

Gelukkig konden we ook in de buurt terecht op een camping, (Heksenheuvel) zodat we traditiegetrouw onze laatste wedstrijd konden organiseren in combinatie met een gezellig weekend. Dat wil zeggen op vrijdag kwamen er al deelnemers aan en kon er naar hartenlust worden getraind op het veld in Someren, op zaterdag de wedstrijd, waarbij we in de avond konden afsluiten met een heerlijke BBQ. En dan op zondag weer op het gemakske naar huis.

De verrassende uitslag van deze wedstrijd:

1ste Geert Wouters 2de Nelly Mutsaarts 3de Pieter Visser

  

Daarna kwam de bekendmaking van de Nederlands kampioen 2018 en gezien het feit dat we deze keer weinig jeugd in onze wedstrijden mochten vernoemen, maar wel een ongekend hoog aantal dames, hebben we deze nog maar eens apart in rangschikking bekeken.

Einduitslag NK 2018

1ste Pieter Visser 44 punten
2de Geert Wouters 43 punten
3de Erick van de Loo 39 punten

Einduitslag NK 2018 Dames

1ste Nelly Mutsaarts 32 punten
2de Saskia Visser 22 punten
3de Dory Engelen 20 punten

  

En dat was dan de laatste wedstrijd van 2018 met als afsluiting een heerlijke bbq op zaterdag avond in de warme schuur van camping Heksenheuvel. Voor volgend jaar zijn we weer volop aan het plannen, en we hopen natuurlijk weer op een sportief jaar.

Volgend jaar ook veel springers en slepers die mee gaan naar Zwitserland waar het EK zal plaatsvinden. Doordat wij ons EK in 2017 goed hebben georganiseerd en een goed signaal hebben afgegeven met onze juryleden, gaan ook die in grote getalen mee.

Dank jullie wel voor een sportief jaar!

Nelly Mutsaarts

No Replies to "NK para-springen succesvol afgesloten in Someren"


    Geef een reactie