F3A-X wedstrijd 17 Juli 2021 een dag om niet te vergeten.

Op zaterdag 17 Juli was er op ons veld een officiële F3A-X wedstrijd waarvoor we ingeschreven hadden bij de KNVL.

In eerste instantie wilden we een heel weekend met kamperen maar helaas werden de Covid-19 regels net daarvoor aangescherpt en moesten we het beperken tot een dag.

Maar deze dag is een groot succes gebleken, met de 15 wedstrijdvliegers met aanhang en de nodige toeschouwers die naar Someren waren getrokken.

Het weer was fantastisch met circa 26 graden, er stond wel wat wind maar daar hebben de modellen van circa 3 meter spanwijdte niet zoveel last van.

Zelfs onze voorzitter Wim Sanders die in het verleden Nederlands kampioen F3A-X is geweest was van de partij en bleek het nog niet verleerd te zijn met een prima behaalde score.

Alle deelnemers waren zeer enthousiast en met veel lof voor het prachtige veld en de voorziening waaronder ook zeker de catering, die was prima verzorgd door meerdere personen.

Op het einde van de dag was er nog een barbecue georganiseerd waarop vooraf ingeschreven was door de vliegers en leden. Dit was voor velen natuurlijk de kers op de taart  als afsluiting van deze prachtige mooie zomerse vliegdag.

Dank aan allen die deze dag tot dit succes hebben gemaakt.

No Replies to "F3A-X wedstrijd 17 Juli 2021 een dag om niet te vergeten."


    Geef een reactie